OSM Taktikleri
[caption id="attachment_13539" align="aligncenter" width="300"]OSM Taktikleri OSM Taktikleri[/caption]

OSM Yenilmezlik Taktiği


[caption id="attachment_13540" align="alignleft" width="300"]OSM Yenilmezlik Taktiği OSM Yenilmezlik Taktiği[/caption]

                Bu oyunu oynadığınız sıralarda takımınızın sahip olduğu güç değeri ne olursa olsun rakiplerinize karşı üstünlük elde etmek isteyeceksiniz. Bu üstünlüğü bir hile ya da şifre kullanma gibi basit yöntemlerle değil daha da zor olan özel taktiklerle elde etmeniz mümkün olan durumdur.

Herhangi bir şekilde yenilmemenizi sağlayacak ve bununla beraber sizleri uzun bir galibiyet serisi içerisine taşıyacak olan yenilmezlik taktiğiniz karşısında takımınız ligin en dişli takımı olacak ve rakiplere adeta bir kabus yaşatacaktır.

Dizilişinizi 4-3-3 B taktiğine almanızın ardından kanatları kullan seçeneğini ve forvetlere sadece hücum, orta saha oyuncularınıza pozisyon koruma, defans oyuncularınıza ise geride kal komutu vermeniz gerekecek. Ofsayt tuzağı seçmenizi önermiyorum. Mücadele kısmında sürekli olarak agresif şekilde mücadeleyi seçmeniz en faydalı seçenek olacaktır. Baskıda ise tam saha baskıyı seçerek ilerleyin. Ardından ofansif stilinizi altmış beş ayarına getirerek devam edin.

OSM Para Kasma


[caption id="attachment_13541" align="alignleft" width="300"]OSM Para Kasma OSM Para Kasma[/caption]

                Oyun içerisinde para kazanıp yeni oyuncular satın almak ve takımınızı her yönden güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için de yapmanız gereken şey oyuncularınızı satışa sunarak onlardan bir miktar gelir etmeye çalışmak olmalıdır.

Para kasmanız bu şekilde mümkündür. Ayrıca para kasma yöntemleri arasında oyunun oyuncularına sağlamış olduğu reklamları izlemek gelmektedir. Bu reklamları izlemeniz halinde de bir miktar paranın sahibi siz olacak ve bunu takımınız için harcama şansı bulacaksınız.


OSM 4-4-2 B Taktiği


[caption id="attachment_13542" align="alignleft" width="300"]OSM 4-4-2 B Taktiği OSM 4-4-2 B Taktiği[/caption]

             Söz konusu olan bu taktik OSM oyuncularının en çok kullandığı ve oynarken en fazla verim aldığı taktik olarak göze çarpmakta ve bu taktiğe karşı maç yapmak zorunda olan oyuncuları yeni yeni taktikler bulup söz konusu olan taktik ile maça çıkan takımı yenmek için fırsatlar aramaktadır.

Dört kişilik bir savunma hattı kurduğumuz bu sistemde iki adet kanat bekimiz mevcut olacak. Orta sahanın merkezinde yer alan oyuncularımız takım savunmasına büyük katkılar sağlamaya çalışırken aynı zamanda kanat oyuncularımız da forvetlere sağlam paslar çıkartıp maçı kazanmanızı sağlayacak.


OSM Transfer Taktiği


[caption id="attachment_13543" align="alignleft" width="300"]OSM Transfer Taktiği OSM Transfer Taktiği[/caption]

                Yeni oyuncular transfer ederek takımınızı güçlendirip şampiyonluğa ulaşabilmeniz için bir transferi nasıl yapabileceğinizi bilmeniz gerekiyor. Transferleri gerçekleştirirken bunu yapabilmeniz için öncelikle oyuncuları transfer listesinde yer alan oyunculardan seçmeniz gerekir. Transfer listesinde yer alan oyuncuları çok daha kolay transfer edeceksiniz.


OSM 4-3-3 B Taktik

[caption id="attachment_13544" align="alignleft" width="300"]OSM 4-3-3 B Taktik OSM 4-3-3 B Taktik[/caption]

                Maç kazanmada büyük bir etkiye sahip olan bu taktik sayesinde takımınızı kolay bir şekilde şampiyonluğa ulaştırabilirsiniz. Dört kişilik savunma hattının önünde yer alan üç kişilik orta saha oyuncu kadronuz sahanın her noktasında adım atılmayan yer bırakmayacaktır. İlerde yer alan forvet oyuncularınız da biri merkez ikisi kanat olmak üzere takımınızın gol yükünü üstleneceklerdir.


OSM Çok Gol Atma Taktiği

[caption id="attachment_13545" align="alignleft" width="300"]OSM Çok Gol Atma Taktiği OSM Çok Gol Atma Taktiği[/caption]

                Oyun içerisinde çok güçlü bir kadro kurdunuz fakat gol sayısı konusunda geride mi kalıyorsunuz? Bu sorununuzun temel sebebi takımınızı doğru taktik ile oynatmıyor oluşunuzdur. Takımınıza sürekli olarak hücum yapmayı düşündürecek taktikler seçmeniz gerekiyor.

Bu taktikleri seçmenizin ardından takım oyuncularınıza yapacağınız motivasyon konuşmaları ve oyuncuları her gün düzenli olarak antrenmana sokmanız durumunda büyük katkılar sağlayacağınızı bilmenizi istiyorum. Böyle bir durumda da aynı zamanda büyük ölçüde gol sayısına ulaşacak ve ardından şampiyonluğa emin adımlar atarak yürüme fırsatı bulabileceksiniz.
OSM Büyük Takım Taktiği

[caption id="attachment_13546" align="alignleft" width="300"]OSM Büyük Takım Taktiği OSM Büyük Takım Taktiği[/caption]

                Oyun içerisinde her zaman büyük takım çalıştırma şansına sahip olamayabilirsiniz. Ama bu şansı yakaladığınızda ise aklınızdaki tek düşünce ne yapıp edip söz konusu olan o şampiyonluğa ulaşmak olmalıdır. Bunun için de taktikler çok büyük önem taşır. Büyük takımlar ile oynarken bütün oyuncularının gücü çok yüksek olduğundan ötürü futbolcuları sahaya homojen bir şekilde yayabileceğiniz taktikleri öneririm. Böylece bütün oyuncuların güç ve özelliklerinden aynı anda faydalanabilirsiniz. Büyük takımlar için en ideal yöntem ve taktik de 4-3-3 B taktiğidir.
OSM En İyi Taktik ve Diziliş

[caption id="attachment_13547" align="alignleft" width="300"]OSM En İyi Taktik ve Diziliş OSM En İyi Taktik ve Diziliş[/caption]

                En iyi taktik olarak kanatları kullanabileceğiniz ve burada agresif mücadele yöntemlerine başvurabileceğiniz taktikler ile oynamanızı öneririm. Takımınızın dizilişinin ise 4-3-3 B olmasını öneriyorum. Neticede takımınızı bir büyük takım gibi oynatmanız gerekecek ve bu takımla şampiyon olmak isteyeceksiniz. Takımınız ile liderliğe ulaşmak için bu taktik ve dizilişi uygulayın.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: