Hitman Tarzı Oyunlar

Hitman Tarzı Oyunlar


Hitman oyunu geçmişte oyun dünyasına kısa bir sürede adını duyurmuş ve kendini sevdirmiş bir ajan oyunudur. Ayrıca halen çok sevilerek oynanmaktadır. Oyundaki ajan dünyadaki tüm suçluların genleri kullanılarak yapılmış bir klon olarak karşımıza çıkıyor. Bu ajan profesyonel bir keskin nişancıdır. İsmi ise Ajan 47'dir.

2000'den bu yana oynanan Hitman tarzı nedeniyle çok seviliyor ve oyuncular bu tarz oyunları daha çok oynamak istiyorlar. Hitman serisi 5 oyundan oluşur. Bunlar; Codename 47, Silent Assassin, Contracts, Blood Money ve Absolution olarak adlandırılır. Bu tarz suikastçi, keskin nişancı ve ajan oyunları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. O yüzden biz de sizin için ilginizi çekebilecek, Hitman tarzı oyunlar bulduk.

Sniper Elite Serisi


Daha çok bir casus oyunu olan Sniper Elite, keskin nişancı oyunları içinde en iyilerindendir ve bu tarafıyla Hitman'e benzer. Grafiklerinin kalitesi sebebiyle çok beğenilir ve bu oynarken farklı bir haz duyulmasını sağlar. Gizlenerek düşman askerlerinin vurulduğu bir keskin nişancı oyunudur. Oyuncu bir casustur ve düşmanlarını saklanarak öldürmelidir. Hitman gibi bölümlerden ve yapılması gereken görevlerden oluşuyor. Sniper Elite Serisi toplam yedi oyundan oluşuyor. Bu oyunlar her zaman bir öncekine göre daha gelişmiş olarak piyasaya sürülüyor. Bu oyunlar şunlardır:

  • Sniper Elite; Serinin ilk oyunudur. Oldukça gerçekçi efektleri vardır. Merminin rüzgârdan savrulması bile düşünülmüştür.

  • Sniper Elite V2; Hitman serisinin en sevilen oyunudur. Çok oyunculu modu vardır. Bu sayede çevrimiçi bir şekilde arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

  • Sniper Elite: Nazi Zombi Ordusu; Düşman zombi ordusudur. 4 kişiye kadar beraber oynanabilir.

  • Sniper Elite: Nazi Zombi Ordusu 2; Zombi düşmanlar daha zorlaşıyorlar ve artıyorlar.

  • Sniper Elite 3; Kamufle seviyesi geliştirildi. Bu sayede gizlenme imkânı arttı. Dövüşler ve vuruşlar için puan sistemi oluşturuldu.

  • Zombi Ordusu Üçlemesi; Gizliliğe daha az önem verildi. Nasıl oynadığınıza daha çok önem verildi.

  • Sniper Elite 4; Oyuncunun hareketine dikkat arttı. Oyuncuya bir dürbün eklendi.


Tom Clancy's The Division


Yine bir ajan oyunu olan Tom Clancy's The Division da Hitman tarzı oyunlar kategorisine girer. Oyunun hikayesi oldukça ilginç. Bir indirim günü sonrası para ile bulaşan virüs neticesinde kentteki insanların büyük kısmı ölüyor. Geride kalanlar ise mücadeleye başlıyor. Yine grafikleri ile kendine hayran bırakan bu oyun diğer tüm ajan, casus oyunlarından kendisine bir parça almış. Oyunda takım oluşturuluyor. Daha sonra düşmanlarla ve diğer oyuncularla mücadele ediliyor. Birçok oyunda olduğu gibi oynadığınız karakterde görsel değişimler yapmanız mümkün. Bu oyun bölümlerden oluşur. Hikâye her bölümde biraz daha ilerliyor ve görevler artıyor. Görevleri yaptıkça puan kazanıyorsunuz ve bu puanları yeteneklerinizin kilidini açmak için kullanıyorsunuz. Bu oyun da yine Hitman oyununa benzeyen ve beğenebileceğiniz oyunlardandır.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: