Twıch Yayıncıları Hakkında Bilgiler

Twıch Yayıncıları Hakkında Bilgiler

[caption id="attachment_13430" align="aligncenter" width="300"]Twıch Yayıncıları Hakkında Bilgiler Twıch Yayıncıları Hakkında Bilgiler[/caption]

Twitch Yayıncıları Ne Kadar Kazanıyor?


[caption id="attachment_13431" align="alignleft" width="301"]Twitch Yayıncıları Ne Kadar Kazanıyor? Twitch Yayıncıları Ne Kadar Kazanıyor?[/caption]

       En popüler canlı yayın uygulamalarından birisi olan Twitch uygulaması üzerinden canlı yayınlar ile oyun oynayarak para kazanma şansına sahipsiniz. Bu işle para kazanan yayıncıların olduğunu da bilmeniz gerekiyor. Bununla birlikte sağlanan  bu bilgilerin ışığında insanların aklında Twitch üzerinden yayın yapan insanların ne kadar para kazandığı sorusu da belirmektedir. İzleyicilerine eğlenceli ve keyifli yayınlar yaşatan yayıncılar istedikleri zaman diliminde yayın açma şansına sahiplerdir.

Bununla birlikte yayın yapan kimseler yayınları dahilindeki içerikleri kendi isteklerine göre seçebilirler. Bu yayıncılar için başlıca gelir kaynağı olan nokta ise onların aboneleridir. Bütün uygulama izleyicileri de sevdikleri ve ilgi duydukları yayıncıların kanallarına abone olma şansına sahiplerdir. Bu konuda bir sınırlandırma durumu söz konusu olmamakla beraber üç aylık ya da altı aylık kapsayıcı abonelikler başlatılması söz konusu olan durumlar içerisindedir.

Böylelikle de yayıncı olan kimselere düzenli olarak para gönderimi gerçekleştirilebilmektedir. Tüm bunlarla beraber gerçekleştirilen bağışlarla birlikte beğenilen ve sevilen içeriklerin devam etmesi sağlanmaktadır. Aynı zamanda giderek popüler hale gelmeye başlayan yayıncı kimseler sponsor desteğine de sahip olacaktır ve bu sponsorluk dahilinde çeşitli tanıtım işlemleri gerçekleştirerek buradan da para kazanma şansına sahiptirler. Ayrıca Twitch yayıncıları var olan uygulama reklamları üzerinden de para kazanabilmektedirler. Özellikle de yüksek kazanç elde etmek isteyenler sağlam bir abone sayısına sahip olmak zorundadır.

Twitch En Çok Takipçisi Olan Türk


[caption id="attachment_13432" align="alignleft" width="300"]Twitch En Çok Takipçisi Olan Türk Twitch En Çok Takipçisi Olan Türk[/caption]

          Uygulamada canlı yayınlar açarak oyun oynayan insanlar oyunlara ya da sohbetine ilgi duyan kimseler tarafından takip edilmektedirler. Bu takip etme işlemine ise abone olma ismi verilmiştir. Türk yayıncıların da popüler olduğu ve tanındığı bu uygulamada eğlenceli yayınlarını sevdiğiniz ve beğendiğiniz yayıncıları takip etme şansınız bulunuyor.

Twitch uygulaması üzerinde en çok takipçi sayısına sahip olan Türk yayıncı Jahrein’dir. Eğlenceli ve neşeli oyun yayınlarını izlemeyi çok seven insanlar onun kanalına abone olmakta ve onun kanalını takip etmektedir. Hali hazırda Jahrein mahlası ile tanınmakta olan Ahmet Sonuç’un bir milyon iki yüz bin kadar yüksek bir abone sayısı bulunmaktadır.

Twitch Yayınlarının Oynadığı Oyunlar


[caption id="attachment_13433" align="alignleft" width="300"]Twitch Yayınlarının Oynadığı Oyunlar Twitch Yayınlarının Oynadığı Oyunlar[/caption]

          Bu uygulama dahilinde canlı yayın açarak oyun oynayan kimselerin sayısının oldukça fazla odluğunu bilmenizi isterim. Bu yayıncılar ise yayın açtıkları zaman dilimi içerisinde insanların yoğun ilgisini üzerlerine çekebilmek adına revaçta olan oyunları tercih etmektedir. Bu tercihlerin başında da bir Riot Game’s oyunu olan Laegue Of Legends gelmektedir.

League Of Legends’in ardından Counter Strike Global Oficce ve onun ardından da özellikle son zamanlarda çok fazla popülerlik kazanmış olan Among Us oyunu geliyor. Siz de uygulamaya giriş yaparak sevdiğiniz oyunların ya da sevdiğiniz yayıncıların yayınlarını zevkle ve keyifle takip etme şansına sahipsiniz.

Twitch Yayıncıları Abonelikten Ne Kadar Kazanıyor?


[caption id="attachment_13435" align="alignleft" width="300"]Twitch Yayıncıları Abonelikten Ne Kadar Kazanıyor? Twitch Yayıncıları Abonelikten Ne Kadar Kazanıyor?[/caption]

              Uygulama dahilinde yayın açarak para kazanan kimseler bu uygulama üzerinden yayın açarak para kazanma işlemini asıl meslekleri haline getirmiş durumdadır. Zira buradan kazanılan paranın miktarı epey fazla seviyede seyretmektedir. Bununla birlikte uygulamadan para kazanma işinin sırrı ise abone sayısının fazlalığı ve onlardan alınan bağışların miktarının çokluğudur.

Abone olan kimselerin göndermekte olduğu bağışlar sayesinde kazanç elde etme imkanı bulan yayıncılar keyifli yayınlarını sürdürerek bir yayın içerisinde üç yüz Türk lirasından fazla para kazanabilmektedir. Abone olan kimseler ise yayını gerçekten beğendiklerini ve yayının içeriğinin daha fazla devam etmesini istediklerinden yayıncı olan kişiye bağış göndererek onu teşvik etmektedirler.
Twicth Yayıncıları Ne Demek?

[caption id="attachment_13436" align="alignleft" width="300"]Twicth Yayıncıları Ne Demek? Twicth Yayıncıları Ne Demek?[/caption]

       Uygulama üzerinden herhangi bir başlık altında yayın açmakta olan insanlara Twitch yayıncısı adı verilmektedir. Yayıncı olan kimseler çok iyi bildikleri oyunları oynayarak kendi kanallarına takipçi ve abone çekmekte bununla birlikte de para kazanmaktadır. Twitch üzerinden izleyicilerin beğendiği türden oyunlar oynayan kimseler olan yayıncılar, eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşatmaları sebebinden ötürü izleyiciler tarafından oldukça beğenilmekte ve tutulmaktadırlar.

Bununla beraber de onların bağışları sayesinde para kazanmakta ve bu işi asıl meslekleri olarak devam ettirmektedirler. Unutmayın ki uygulama üzerinde yayın açıp izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmakta olan kimselere Twitch yayıncısı adı verilmektedir.
Twitch Yayıncıları Hangi İnterneti Kullanıyor?

[caption id="attachment_13437" align="alignleft" width="284"]Twitch Yayıncıları Hangi İnterneti Kullanıyor? Twitch Yayıncıları Hangi İnterneti Kullanıyor?[/caption]

         Uygulama üzerinden yayın açan kimselerin yayının kalitesi açısından iyi bir donanıma sahip olması gerekiyor. Özellikle de bu işten gerçekten iyi para kazanan kimselerin gerçekten iyi donanımlar eşliğinde böyle bir işe girişip uygulama üzerinden yayın açtıklarını görmekteyiz. Genel olarak uygulama üzerinden yayın açan kimselerin fiber alt yapılı olan internet seçeneklerini tercih ettiklerini biliyoruz.

Bunun nedeni de insanlara gerçekten keyifli dakikalar yaşatırken aynı zamanda bu dakikaların internet problemleri sebebiyle sekteye uğramasının önüne geçmektir. Neticede para kazandıkları bir iş olan bu yayın açma sürecinden internet bağlantısı nedeni ile uzak kalmak hem yayıncıların hem de yayınları ilgi ve dikkatle takip eden izleyicilerin moralini oldukça bozacaktır.
Türkiye’nin En İyi Twitch Yayıncıları

[caption id="attachment_13438" align="alignleft" width="219"]Türkiye’nin En İyi Twitch Yayıncıları Türkiye’nin En İyi Twitch Yayıncıları[/caption]

      Ülkemizde uygulama üzerinden yayın yapan kimselerin sayılarının oldukça fazla olduğunu bilmekteyiz. Ama fazlalık ve iyilik arasındaki fark onların yaptıkları yayınların kalitesi ile beraber pek fazla kişinin önüne geçmesini sağlamıştır. Türkiye Twitch dünyasında en çok konuşulan ve en iyi yayıncı olarak bilinen isim ise Jahrein mahlasını kullanarak yayın yapan ve oyunlar oynayan Ahmet Sonuç’tur.

Uygulama üzerinde 1.200.000 takipçi sayısına sahip olan Jahrein’i Ferit Wtcn Karakaya 800.000 takipçi sayısı ile takip etmektedir. Onun ardından ise Kendine Müzisyen olarak bilinen Kemal Can Parlak bir milyon seviyesine yakın bir takipçi sayısı ile gelir. Listenin dördüncü ismi ise Mithrain’dir.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: