Left 4 Dead 2 Fps Arttırma

Left 4 Dead 2 Fps Arttırma



Left 4 Dead 2, 17 Kasım 2009 tarihinde Valve tarafından piyasaya sunulan popüler çok oyunculu aksiyon oyunudur. Sunduğu akıcı oynanışı ve güzel grafikleri ile kullanıcıların beğenisini toplamayı başaran oyun günümüzde hala geniş kitleler tarafından sevilerek oynanıyor. Zombi istilasında bir grup insanın hayatta kalma mücadelesine katılmak istiyor ancak performans sorunları yaşıyorsanız  Left 4 Dead 2 Fps Arttırma adımlarını takip ederek eğlenceye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Nelere Dikkat Edilmeli




  1. Ayarlarda değişiklik yapmadan önce mutlaka sisteminizin yedeğini alın.

  2. Windows'u güncel tutun.

  3. Sürücüleri güncel tutun.

  4. Tek renkli ve düşük çözünürlüklü bir duvar kâğıdı tercih edin.

  5. Masaüstünüzdeki kısa yolları tek bir klasör oluşturup oraya toplayın.

  6. Masaüstünüzde ve C diskinizde gereksiz yere büyük dosyalar tutmayın fotoğraflarınızı ve belgelerinizi yedeklemek için D diskinizi kullanın.

  7. İndirilenler, resimler, videolar gibi klasörlerdeki dosyaları düzenli olarak D diskinize taşıyın.

  8. Geri dönüşüm kutunuzu düzenli olarak boşaltın.

  9. Bilgisayarınızı kir ve tozlardan arındırın termal macunlarını düzenli olarak yenilemeyi ihmal etmeyin.



Left 4 Dead 2 Fps Arttırma İçin Detaylı Temizlik



Yazımızın bu kısmında bilgisayarımızın her yerine girip çok detaylı bir temizlik uygulayacağız ve eğer önceki kısımda yeterince başarılı sonuç alamadıysanız bu adımları uygulayabilirsiniz


  1. Başlat menüsü> Çalıştır> Temp> Burada karşınıza çıkan her şeyi silebilirsiniz.

  2. Başlar menüsü> Msconfig> Tüm Microsoft işlemlerini gizle seçeneğini işaretleyin ardından Nvidia, İntel, Amd gibi bilgisayarınızı ilgilendirenler hariç gereksiz yere arka planda çalışan (örneğin vpn uygulaması veya bir oyun clientleri olabilir) öğeleri devre dışı bırakın.

  3. Bu yapacağımız ayar Left 4 Dead 2 Fps Arttırma dışında bilgisayarınızın açılış hızına da katkıda bulunacaktır. Görev yöneticisi> Başlangıç> Ekran kartı ve ses sürücüleriniz gibi önemli yazılımlar hariç başlangıçta açılan gereksiz programları kapatın bilgisayarınız oldukça hafifleyecektir.

  4. Bu ayar ekran kartı marka ve modelinize değişiklik gösterir ancak ekran kartı denetim masanıza girip kalite yerine performans ayarlarını tercih etmelisiniz.

  5. Başlangıç> Depolama> Geçici dosyalar> İndirilenler klasörünüzde önemli bir şey yoksa buradaki her şeyi silebilirsiniz.

  6. Başlangıç> Oyun modu> Oyun modunu açın.

  7. Gizlilik ayarlarından her seçeneği kapatın.

  8. Tanılama ve geri bildirimde her şeyi kapatın.

  9. Konuşma, mürekkep, etkinlik geçmişi, konum, kamera sesle etkinleştirme, hesap bilgileri, kişiler, takvim, arama kaydı gibi seçeneklerin tümünü kapatabilirsiniz



Left 4 Dead 2 FpsArttırma için son iki dokunuş kaldı. Bilgisayarınızı bu işlemlerden sonra yeniden başlatmayı unutmayın.


  1. Güç ve uyku seçenekleri>  Ek güç ayarları> Yüksek performansı seçin

  2. X box yardımcısında oturum açtıysanız kapatın.

Previous Post
Next Post

post written by:

31 yorum:

  1. Çok faydalı bir yazi olmus oyunu oynarken artik kasma yapmaz umarım cok tesekkurler.

    YanıtlaSil
  2. Abdurrahman Damar17 Ocak 2021 04:49

    Ben bu siteyi çok memnun kaldım ve hep takipteyim kolay gelsin Allah bol kazançlar elde ettirsin

    YanıtlaSil
  3. Cok faydali bir yazi olmus oyunu oynarken cok yararli olacak tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Oyun hakkimda verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim nasil oynayacagimiz konusunda bilgi sahibi olduk tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. Bilgisayarımın eski olması nedeniyle left 4 dead 2 oynarken fps düşük oluyordu. Dediklerinizi yaptım ve şuan hiçbir sıkıntı yok. Fps baya yükseldi.

    YanıtlaSil
  6. Emre Yılmaz17 Ocak 2021 05:05

    İşe yaradı bu bilgiler. İçin sağol var. Ol harikasınız. Fps yükseldi çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  7. Didem Özkan17 Ocak 2021 05:07

    Çok işime yarayacak bir yazı olmuş beğendim

    YanıtlaSil
  8. Şahin Ersoy17 Ocak 2021 05:21

    Left 4 Dead 2'yi severek oynuyorum ama bilgisayarımdan dolayı sürekli fps düşmesi yaşıyordum. Bu yüzden FPS attırmak için sürekli çözümler arıyordum site adminlerine bu bilgilendirici yazı için çok teşekkür ederim bu yöntemi bilgisayarımda denedim başta olmayacak gibi oldu ama daha sonra oyuna girdiğimde işe yaradığını fark ettim tebrikler 😀

    YanıtlaSil
  9. Cüneyt ertaş17 Ocak 2021 05:25

    Fps yükselten mükemmel anlatım olmuş süper tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  10. Ömer yapıcı17 Ocak 2021 05:32

    Oyun daha akıcı oldu elinize sağlık sayenizde daha güzel oynanıyor oyun

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkürler, Left 4 dead 2 oyununda optimizasyon sorunu yaşıyordum, sizin sayenizde bu sorunun üstesinden gelmeyi başardım. Ne kadar teşekkür etsem az..

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir içerik olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Left 4 Dead 2 Fps Arttırma için çok araştırma yaptım fakat bu denlisinş bulamadım. Hem oyun satıp hemde oyunlarda nasıl kazançlı çıkacağımızı anlatılıyor oluşu bizler için gerçekten faydalı. İlginize ve emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Left 4 dead en keyifli yolu arkadaşlarınızla bir araya gelip oynamak. Aynı evde birden fazla laptop varsa wifiden bağladığınızda tadı çok güzel çıkar.

    YanıtlaSil
  15. Uzun zamandir FPS problemi yasiyordum, bu zamana kadar hep sistemimden kaynakli oldugunu dusundum. Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim, isime yaradi.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Aylin Hanım değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba Abdurrahman Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Orhan Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba Taha Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba Emre Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  21. Merhaba Didem Hanım değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  22. Merhaba Şahin Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  23. Merhaba Cüneyt Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba Ömer Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Ali Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba Eren Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  27. Merhaba Bilal Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri en güncel, en doğru bilgilere ulaşmak ve bizlere geri dönüş sağlamak aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. İyi oyunlar diliyoruz. Daha fazla güncel ve yararlı bilgi için takipte kalmayı unutmayın yazılarımızı beğendiyseniz mağazamıza da bekleriz.

    YanıtlaSil
  28. MeSeGe Medya21 Ocak 2021 07:23

    Left 4 Dead özellikle Co-Op oynanışta oldukça zevkli ve güzel vakit geçirmek için harika bir oyun. Özellikle kardeşimle bir araya geldiğimizde saatlerde bir bölüm için uğraştığımız oluyor. FPS problemi yaşayanlar umarım bu sorunlarını halledip bu keyifli oyunu sizin sayenizde oynarlar. İlginize, emeğinize ve kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
  29. Bu tur konular youtube'a da atimali. Youtube'da da izlenir. Youtube hsesabiniz var mi?

    YanıtlaSil
  30. Harika gonderi. Bu oyun gunde 14 saatime deger

    YanıtlaSil
  31. Zamanında Okuldan kacıp oynadıgımız bir oyundu fps olayını bu kadar detaylı bir şekilde sundugunuz için çok teşekkür ederim. İşime çok yaradı. Arkadaşlarla biraraya gelip oynamak aşırı keyifli. Sizin sayenizdede optimizasyon sorunlarını çözmüş olduk teşekkür ederim.

    YanıtlaSil