Silkroad Yeni Başlayanlar İçin Rehber

Silkroad Yeni Başlayanlar İçin Rehber

[caption id="attachment_13596" align="aligncenter" width="300"]Silkroad Yeni Başlayanlar İçin Rehber Silkroad Yeni Başlayanlar İçin Rehber[/caption]

Silkroad Thief Olma


[caption id="attachment_13597" align="alignleft" width="300"]Silkroad Thief Olma Silkroad Thief Olma[/caption]

                Oyun içerisinde bir rol olan Thieflerin amacı şehirler arasında kervan yapmakta olan Traderları gafil avlamak ve taşıdığı malları da yağmalamaktır. Böylece bu rolü oynayan kimseler para da kazanmış olurlar. Ancak kolay bir işmiş gibi görünse de aslında oyuncuları zorlayabilecek olan bir durumdur. Neticede kendi kervanlarının yağmalanmasını önlemek adına uğraş verecek olan Traderlar size karşı hamlelerde bulunabilir. Aynı zamanda Avcılar’da kervanların yağmalanmasını istemezler. Oyun içerisinde sahip olduğumuz karakter yirminci seviyeye ulaştığı zaman artık üç mesleği de yapabilecek olan bir tecrübeye eriştiğini söylememiz mümkündür. Thief karakterini de yirminci seviyeye ulaştığımız zaman kullanma şansına erişiriz.

Silkroad Nasıl İndirilir?


[caption id="attachment_13598" align="alignleft" width="300"]Silkroad Nasıl İndirilir? Silkroad Nasıl İndirilir?[/caption]

                Silkroad oyununu oynamaya başlayabilmeniz için öncelikli olarak oyunu bilgisayarınıza indirmeniz ve ardından kurulumunu gerçekleştirip güncellemelerini yapmanız gerekir. Oyunun kendi sitesine girerek indirme işlemini sağlamak için öncelikle internet tarayıcınızda oyunun sitesini aratmalı ve aratma sonucunda da oyunun resmi sitesine giriş sağlamalısınız. Orada yer alan indirme seçeneklerinden sizin içi en uygununu seçmenizin ardından indirme işlemini başlatın. Daha sonrasında karşınıza gelecek pencerede indirmenize olanak sağlayacak olan adımları takip ederek indirmeyi tamamlayın ve güncellemeleri de gerçekleştirerek keyifle oynamaya başlayabilirsiniz.

Silkroad Nasıl Oynanır?


[caption id="attachment_13599" align="alignleft" width="300"]Silkroad Nasıl Oynanır? Silkroad Nasıl Oynanır?[/caption]

                Oyunun kurulu olduğu nokta gerçek dünyada yer almakta olan İpek Yolu ticaret yolunun üzerinde yer almaktadır. Oyun içerisinde birbirinden farklı türde karakterler bulunur. Oyuncular ise belirli bir karakter seviyesine gelmelerinin ardından bu karakterlerden oynamak istediklerini seçebilir. Bu karakterler arasında Kervancı, Guard ya da Hırsız ile başlayıp oynamaya devam edebilirsiniz. Ardından bu karakterleri kendi meslekleri üzerinde geliştirme çabanız oyunun temel amacını ve oynanışını oluşturmaktadır.

Aynı zamanda oyun içerisinde saymış olduğum mesleklerde başarılı olma durumu anlatıldığı kadar kolay olan bir durum değildir. Oyun içerisinde birbirinden güçlü fantastik canavarlar ile uğraşıp ardından size verilen görevleri başarıyla tamamlamanız her şeyden önce gelmektedir. Neredeyse oyun İstanbul ve Çin arasında geçmektedir ve aynı zamanda oyun içerisinde Avrupalı ve Çinli karakterler bulunmaktadır. Bazı oyuncular için diğer oyun deneyimleri arasında en başarılı olanıdır.

Joysro Exchange Nasıl Yapılır?


[caption id="attachment_13600" align="alignleft" width="300"]Joysro Exchange Nasıl Yapılır? Joysro Exchange Nasıl Yapılır?[/caption]

                Oyun içerisinde bir işlem gerçekleştirebilmek için sizden istenen seviyeye ulaşmanız gerekmektedir. Bu seviyeye ulaşmanızın ardından işlem gerçekleştireceğiniz diğer oyuncunun da istenilen seviyeye ulaşması beklenir. Ardından fare aygıtı işlemin gerçekleştireceği oyuncuya doğru yöneltilir ve sonrasında ise sağ tık ilse seçenekler açılır. Bu seçenekler dahilinde pek çok işlemi bir arada yapabileceğiniz gibi Joysro Exchange işlemini de başarıyla tamamlamanız mümkün olan bir durumdur.

Magic Pop Card Nasıl Kullanılır?

[caption id="attachment_13601" align="alignleft" width="288"]Magic Pop Card Nasıl Kullanılır? Magic Pop Card Nasıl Kullanılır?[/caption]

                Bu kart sihirli çekiliş manasına gelen bir karttır. Kullanıcı bu kartı isterse eğer eşya mağazası içerisinde bir sihirli çekiliş kartı satın almak suretiyle de kullanma şansına sahiptir. Ayrıca kullanıcı eğer eşyayı rastgele bir biçimde kazanırsa seçilen eşya ona tamamen verilecektir. Kazanamaması durumunda ise oyuncuya rastgele bir eşya seçtirilip çıkan eşya verilir. Sihirli :ekiliş kartını kullanarak çekilişe katılmanızın ardından sihirli çekilişe sağ tıklayarak gösterilmiş olan pencereyi açın.

Aynı zamanda bu listeden istediğiniz eşyayı seçmeniz gerekiyor. Ardından oyna düğmesine basarak sihirli çekilişinizi etkin hale getirin. Sonrasında ise istediğiniz eşyayı rastgele bir şekilde kazanma şansına sahip olacaksınız. Eğer bu işlemde başarılı olabilirseniz S kalite bir kötü ruh kazanabilir ya da B kalite bir kötü ruh karakter donanımına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda Güneş Mührü Silahı kazanma şansına da sahipsiniz.
Silkroad Honor Buff Nasıl Alınır?

[caption id="attachment_13602" align="alignleft" width="284"]Silkroad Honor Buff Nasıl Alınır? Silkroad Honor Buff Nasıl Alınır?[/caption]

                Oyun içerisinde yer almakta olan akademi sayesinde buradan mezun ettiğin her öğrencinden onur puanı kazanma şansına sahipsiniz. Öğrenciler yetiştirerek hem başka oyunculara katkılarda bulunabilir hem de kendi oyun deneyiminizi artıracak olan puanlara da sahip olabilirsiniz. Bunların yanı sıra sahip olduğunuz onur puanları karakterinizin gelişmesine oldukça yardımcı olacaktır. Gelişen karakteriniz sayesinde bir kervan yönetirken harikalar yaratabilir, bir kervanı çok iyi bir şekilde koruyabilir ya da oynadığınız karaktere bağlı olarak bir kervanı çok etkili bir şekilde yağmalama şansınız mevcut. Önemli olan öğrenciler yetiştirerek bu puanları kazanabilmektir.
Silkroad Nasıl Trader Olunur?

[caption id="attachment_13603" align="alignleft" width="300"]Silkroad Nasıl Trader Olunur? Silkroad Nasıl Trader Olunur?[/caption]

               Gerçek dünyadaki ipek yolunun üzerine kurulu olan bu oyunda birbirinden farklı karakter çeşitleri ile oynamanız mümkün kılınmıştır. Oynayabileceğiniz karakterlerden birisi de Trader, yani Kervancıdır. Kervancı karakteri oynarken özellikle taşımakta olduğunuz malları çok iyi bir şekilde hedefinize ulaştırmak zorundasınız. Unutmayın ki siz hedefinize ulaşmaya çalıştığınız sırada pek çok zorlu aşama sizleri bekliyor olacak. Bir karakteri geliştirecek tecrübeye sahip olabilmeniz için öncelikle oyun içerisinde yer almakta olan karakterinizin yirminci seviyeye ulaşması gerekiyor. Yirminci seviyeye ulaşmanızın ardından karakter seçim işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Silkroad En İyi Karakter Hangisi

[caption id="attachment_13604" align="alignleft" width="259"]Silkroad En İyi Karakter Hangisi Silkroad En İyi Karakter Hangisi[/caption]

                Oyun içerisinde belirli bir seviye ve deneyime ulaşmanızın ardından karakter seçebileceğinizi bilmenizi isterim. Tabi ki karakter seçimleri esnasında da oyuncuların kafasında en iyi karakterlerin hangileri olduğu soruları da takılmaktadır. Oyun içerisinde seçebileceğiniz üç adet karakter tipi mevcuttur. Bunlar Kervancı, Guard ve Hırsızdır. Bana göre ise oyun içerisinde oynanabilecek olan en güçlü ve en iyi karakter çeşidi Guard’dır. Kervanlara eşlik eder ve onları bu karakterlerin eşsiz özellikleri sayesinde etrafta dolaşan hırsızlardan korumaya çalışırsınız.

Silkroad Hunter Olma

[caption id="attachment_13605" align="alignleft" width="259"]Silkroad Hunter Olma Silkroad Hunter Olma[/caption]

             Oyun içerisindeki karakter tiplerinden birisi olan Hunter, oyun içerisindeki kervanları korumakla yükümlü olan karakterdir. Sizin oyun karakterinizin belirli bir seviyeye ulaşmasının ardından üç karakterden birisini seçebilir ve onun gerektirdiği şekillerde oynamaya devam edebilirsiniz. Hunter olabilmeniz için de oyun içerisindeki karakterinizin deneyim ve tecrübe olarak yirminci seviyeye ulaşması gerekir.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: