Lol Profil Bakma

Lol Profil Bakma


Telefonlarımızda ve bilgisayarlarımızda uzun saatler boyunca oynamaktan büyük keyif aldığımız birçok oyun vardır. League of Legends oyunu da son dönemlerde bu oyunlardan birisi oldu. Milyonların sevilen oyunu League of Legends , her geçen gün kullanıcı sayısını ikiye katlıyor. Tüm oyuncuların büyük bir ilgiyle takip ettiği oyun, kullanıcılar arasında yoğun bir rekabet oluşmasını sağlıyor. Oyuncular birbirleriyle sadece oyun içinde değil oyun dışında da skorlarıyla yarış içine giriyorlar. Çoğu zaman League of Legends oyuncuları, rakiplerinin ya da diğer oyuncularının profillerini görmek ve onları incelemek istiyor. Böyle zamanlarda kullanıcılar lol profil bakma sorununun nasıl çözüleceğini merak ediyorlar.

League of Legends oyununda istediğiniz bir oyuncunun profilini görmenin, oyun içi ve oyun dışı çeşitli yolları var. Bu yöntemler sayesinde istediğiniz oyuncunun profillerini ve istatistiklerini görebilmeniz mümkün. Oyuncuların profillerini, karşılaşmalarını, oyun içindeki kazançlarını ve oyuna dair istatistiklerini görebilirsiniz. Bunu yapmanın birçok yolu vardır. Çok kolay bir şekilde istediğiniz oyuncunun profiline göz atabiliyorsunuz. İşinize yarayacak bilgilere de bu sayede erişebiliyorsunuz. Kendi profilinizin dışarıdan görünümüne de bu yolla bakabilirsiniz. Lol profil bakma ile eski, şifresini unuttuğunuz ve giremediğiniz hesaplarınızın bıraktığınız haldeki durumunu görebilmeniz de mümkündür.

LoL Profile


League of Legends oyununda istediğiniz oyuncuların profillerini görebilmeniz için birinci seçeneğimiz LoL Profile. LoL Profile üzerinden şampiyonları, istatistikleri, liderleri ve canlı oyunları görebilirsiniz. Aynı zamanda LoL Profile üzerinden görebildiğiniz sayaçlar, yapılar, şampiyon analitiği, en iyi oyuncular gibi bir de arama çubuğu sayesinde istediğiniz oyuncuyu görebilmeniz mümkün. Bunun için LoL Profile üzerindeki arama çubuğuna istediğiniz oyuncunun kullanıcı adını yazmalısınız. Burada zirvedekileri, popüler şampiyonları ve F2P şampiyonlarını görebilirsiniz.

League of Graphs


League of Legends oyununda istediğiniz oyuncuların profillerini görebilmeniz için bir diğer seçeneğiniz de League of Graphs. League of Graphs üzerinden sihirdarları bulabilirsiniz. Aynı zamanda şampiyonları, karşılaşmaları, yetenek sırasını ve itemleri de görebilirsiniz. Tabi League of Graphs seçeneğimizde derecelere, inografiklere ve tekrarlara da ulaşabilirsiniz. League of Graphs üzerinden de arama çubuğu yardımıyla istediğiniz oyuncuyu bulabilirsiniz. Bunun için League of Graphs arama çubuğuna aramak istediğiniz oyuncunun kullanıcı adını yazmanız yeterli olacaktır. Burada dereceleri görebilmeniz ve karşılaştırmalar yapabilmeniz mümkündür.

Yukarıda bir League of Legends oyuncusunun profilini görmek için oyun dışında hangi yolları izleyebileceğiniz vardı. Sadece oyun dışında değil oyun içinde de istediğiniz kullanıcının profilini görmeniz mümkündür. Bu da oldukça basit ve kısa süren bir yöntemdir. Bunun için;

  • Oyuncunun üzerine tıklayarak ''profiline git'' seçeneğini işaretlemelisiniz.

  • Açılan sayfada oyuncunun istatistikleri, oyun içi kazançları, galibiyetleri ve oyun içi durumları yer alacaktır. Böylece kullanıcının profilini aynı yukarıdaki iki seçenek gibi görebilmeniz mümkün olacaktır.

  • Kullanıcının istatistiklerini, karşılaşmalarını ve kazançlarını görebilirsiniz. Bu sayede lol profil bakma sorununuzu ortadan kaldırmış olacaksınız.

Previous Post
Next Post

post written by:

8 yorum:

  1. Hasan AYAYDIN17 Ocak 2021 04:33

    Lol profil bakma adına güzel bir anlatım olmuş başarılarının devamini dilerim kardeşim.

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır böyle bir yazı arıyordum. Çok başarılı olmuş tebrikler.

    YanıtlaSil
  3. Oyun hakkinda güzel egitici bilgiler verilmis oyunu oynayacaklarin aydinlattigi icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
  4. Ömer yapıcı17 Ocak 2021 04:48

    Çok yardımcı oldunuz elinize emeğinize sağlık bilgileriniz için

    YanıtlaSil
  5. Didem Özkan17 Ocak 2021 04:53

    Açıklayıcı bir yazı olmuş işimize yarayacak

    YanıtlaSil
  6. Abdurrahman Damar17 Ocak 2021 04:53

    Bu Sitede herşey var ve herşey i ögrwndim Allah razı olsun Herkese Tavsiye ederim bu siteyi kolay gelsin

    YanıtlaSil
  7. Oyunda ilerlemek icin cok faydali bilgiler verilmis cok tesekkurler

    YanıtlaSil