LOL Karakter Hikayeleri

LOL Karakter Hikayeleri

[caption id="attachment_13479" align="aligncenter" width="300"]LOL Karakter Hikayeleri LOL Karakter Hikayeleri[/caption]

Gren Hikayesi


[caption id="attachment_13471" align="alignleft" width="300"]Gren Hikayesi Gren Hikayesi[/caption]

             Kız kardeşi olan Lux ile beraber Soylu Crownguard ailesinin bir üyesi olan Garen ülkesi olan Demacia’nın tahtını kanının son damlasına kadar savunması gerektiğini daha çok küçük yaşlarda iken öğrenmişti. Demacia krallığının yükselişi ise yaşanan Rün Savaşlarının ardından arkada kalan harabelerden yükselmiş olup seneler boyunca yaşanan savaş ve çatışmalara karşı yükselmeyi başarmıştır.

Garen ise daha on bir yaşına bile gelmeden amcası onun korkularını haklı çıkardı ve maalesef bir büyücü tarafından öldürüldü. Bu olayın ardından ise Demacia’nın düşmanının büyü olduğunu düşünerek asla Demacia sınırları içerisine büyüyü sokmamak için büyük bir yemin etti. Ülkesi sadece ama sadece kuruluş ilkelerine bağlı kalarak ayakta durabilirdi.

Yasuo Hikayesi


[caption id="attachment_13472" align="alignleft" width="300"]Yasuo Hikayesi Yasuo Hikayesi[/caption]

                Üvey abisi Yone ile aralarından su sızmayan Yasuo abisi tarafından çok zaman korunmuştur. Daha sonrasında kılıç okuluna çıraklığa başlamış ve Yasuo’da onun yanında çıraklığa başlamıştır. Öğretmenler ise onun pes edişini görene kadar onu muson yağmurları altında kalan okulun kapısında bekletme kararı almıştır. Yasuo ise kılıç kullanma konusunda bir usta oldu ve daha sonrasında Noxus işgaline karşı köyünü savunmaya çalışırken gerçek karakterini kazanmıştır.


Renekton Hikaye


[caption id="attachment_13473" align="alignleft" width="300"]Renekton Hikaye Renekton Hikaye[/caption]

                Renekton, kumların kasabı olarak da bilinmektedir ve Runaterra evrenine bağlı olan Shurima’da yükselişe ermiş olan hiddetli ve korkunç bir varlıktır. İmparatorluğun çöküşünün ardından kumların altında kalan Renekton dünya değiştikçe aklını yavaş yavaş yitirmeye başladı. Ardından da tekrar özgür kaldığında onun tek ama tek derdi karanlıkta geçirmiş olduğu süre için sorumlu olarak gördüğü kardeşi Nasus’u bulup öldürmekti. Renekton’un doğumu tam anlamıyla savaşmak içindir.

Genç yaşından itibaren korkunç kavgaların içerisine dalan bu hiddetli abimizin kavgalarının sebebi ise genel anlamda gurur anlayışıydı. Zira Renekton asla geri adım atmaz ve hiçbir zaman söylenenleri alttan almazdı. Zaman geçtikten sonra ordunun içerisine dahil olan Renekton buradaki düzen ve disiplinden oldukça iyi bir şekilde faydalandı ve artık Nasus’un peşine tam olarak düştü…

Zed Hikaye


[caption id="attachment_13474" align="alignleft" width="300"]Zed Hikaye Zed Hikaye[/caption]

Büyük gölge ustası olan Zed, dünyada kendisine ait olan yeri ve aslında kendisinin ait olduğu noktayı yüzyıllık duvarların arkasında bulmayı başarmıştı. Burada eğitim almasına rağmen yine de ustasının oğlu olan Shen’in gölgesinin altında ezildiğini düşünmekteydi. Buna rağmen o iki öğrenci genç kardeş çok uzun yıllar yakın iki arkadaş olarak kalmayı başardılar.

Aradan geçen yılların sonucunda bir bilisin peşine düştüler ve bu canavarı yakalamayı başardıklarında  Zed  onun üzerine atlayıp öldürmek istese de Kusho’nun durdurması sayesinde Jhin’i sadece hapse atmakla yetindiler. Tapınağa dönüş sırasında kalbi iyice hınç ve öfke ile dolan Zed Jhin’in işlemiş olduğu cinayetleri hiçbir zaman aklından çıkartamıyor ve onun yaptıklarını ödetmek adına peşine düşmeyi tekrardan bir görev olarak görüyordu.
Yone Hikaye

[caption id="attachment_13475" align="alignleft" width="300"]Yone Hikaye Yone Hikaye[/caption]

               Yöne yaşamı boyunca katı bir onur ve görev anlayışını benimseyerek yaşamıştır. Babasını da küçük yaşında kaybedince ailesine duymakta olduğu sevgi onu iyice koruyucu bir karaktere çevirmişti. Eğitimleri esnasında küçük ardeşi olan Yasuo’nun sabırsızlıklarını dizginlemek ile uğraştı. Yöne aslına bakıldığında kardeş ile gurur duymaktaydı. Ama onun fevri kişiliğinin ona zarar vereceğini düşünerek ustasının elinden alarak kendisi yetiştirmeye karar verdi.

Daha sonrasında ise kuşkularından kurtulup çifte kılıç ile antrenman yapmaya devam etti ve çifte kılıç kullanıp rüzgar tekniklerinde büyük bir usta olarak kendisini göstermeyi başardı. Daha sonrasında onun becerileri arasında parlamakta olan rüzgar tekniği iyice dikkat çekici bir hale geldi ve o da rüzgar tekniğini kullanarak düşmanlarının bir korkusu oldu.
Sylas Hikaye

[caption id="attachment_13476" align="alignleft" width="292"]Sylas Hikaye Sylas Hikaye[/caption]

                İsyanın zinciri olarak tanınmakta olan Sylas yoksul bir Demacia’lı ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Daha sonrasında onun var olan büyü yeteneği yüzünden Demacia’da barınamayacağını anladıklarında onu krallığın sihir avcılarına teslim ettiler.

Büyüye olan yeteneği yüzünden zincire vurulan Sylas bir süre sonra isyan bayrağını açarak kurtulmayı başardı ve ömrünün geri kalan kısmını tamamen Demacia krallığı ile olan savaşına adadı. Çünkü esir olarak kaldığı zamanların bedelini ödetmek istiyordu.
Katarina Hikaye

[caption id="attachment_13477" align="alignleft" width="300"]Katarina Hikaye Katarina Hikaye[/caption]

Noxus ülkesini en zengin ve en soylu ailelerinden birisi olarak dünyaya gelen Katarina küçük yaşından itibaren sadece savaşmak için eğitildi. Aldığı eğitimlerin karşılığı olarak da Noxus’un büyük evren fetihlerine katıldı ve bu fetihler esnasında gerçekten belirleyici roller oynadı. Ardından gelen büyük Demacia Savaşları’nda ise yine en kilit rollerden birisini oynayarak ülkesinin onurunu ve gururunu korumayı tek başına başarmış duruma geldi. Kendisi de böylece büyük bir saygınlık kazandı.

Jhin Hikaye

[caption id="attachment_13478" align="alignleft" width="292"]Jhin Hikaye Jhin Hikaye[/caption]

               Büyük bir trajedi silahı olan Jhin işlediği cinayetler ile pek çok kişinin hedefi olmuş durumdadır. Çok hızlı bir şekilde hareket etmeyi başaran kahramanımız aslına bakılırsa sahip olduğu bütün gücü de bu hız özelliğinden almaktadır. Düşmanlarının bir anda ensesinde bitmeyi başaran kahramanımızın en büyük hedefi ise ona yanlış yapanları yakalayarak son perdede cezasını vermektir.

 
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: