Metin2 Efsun Rehberi

Metin2 Efsun Rehberi

[caption id="attachment_13449" align="aligncenter" width="300"]Metin2 Efsun Rehberi Metin2 Efsun Rehberi[/caption]

Metin2 Savaşçı Efsunları


[caption id="attachment_13450" align="alignleft" width="300"]Metin2 Savaşçı Efsunları Metin2 Savaşçı Efsunları[/caption]

            Muharebe kılıcınızı Sirius Kılıcı’na çevirdiğiniz zaman artı on iki efsun kazanacağınızı unutmamanız gerekiyor. Gücü, delici özelliği, kritik vuruş şansı ve yarı insanlara karşı güçlü olma özelliği ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda çeviklik efsunları da tavsiye edilebilir ve kullanılabilir ama oyunda etkili olmak isteyen kişilere benim şahsi tavsiyem kesinlikle büyü hızı efsunu almanızdır.

Zihinsel özelliğe sahip savaşçı karakteriniz için ise sizlere ilk önerim Partizandır. Ardından ise yarı insan kılıcına dönüştürmeniz saldırı gücünüz için büyük bir etki sağlayacaktır. Zihinsel karakterleriniz için öncelikle efsunlarınızın ardından güç artışınız, kritik vuruşunuz ve büyü hızınız artış gösterecektir.

 

Metin2 Ninja Efsunları


[caption id="attachment_13451" align="alignleft" width="300"]Metin2 Ninja Efsunları Metin2 Ninja Efsunları[/caption]

                Sağlam bir şekilde savaşlara katılmayı planlıyorsanız eğer Ninja karakterinde silahınızı Yarı İnsanlara Karşı Güçlü, kritik vuruş şansına sahip olan, delici vuruş yapma özelliği gösteren, güce ve çevikliğe sahip silahlardan bir tanesi olarak seçmeniz gerekiyor. Zırhınız için ise rakiplerden alacağınız hasara bağlı olarak kılıç savunması, bıçak savunması, çift el savunması ve bunlarla birlikte maksimum can değeri tarzında efsunlamanız yararınıza olacaktır.

Kaskınız için de dayanıklılık özellikleri güçlü olan seçeneklerden faydalanmanız sizin için en ideal olan yol olacaktır. Kasklarınızı efsunlarken yarı insanlara karşı güçlü, büyü hasarına karşı dayanıklı, şimşeğe karşı koruyabilen ve aynı zamanda sizlere zehirleme ya da saldırı hızı özellikleri getirecek şekilde efsunlamanız gerekiyor.

Metin2 Şaman Efsunları


[caption id="attachment_13452" align="alignleft" width="300"]Metin2 Şaman Efsunları Metin2 Şaman Efsunları[/caption]

               Şaman tarzı oynanan karakterlerde önemli olan konu diğer oyunculara hasar vermek olmadığı için özellikle savunma anlamında güçlü efsunlar oluşturmanız gerekiyor. Savaşçı karakterlere karşı yapacağınız efsunlarda dikkat etmeniz gerekenler yarı insanlara karşı güçlü oluşunuz, kritik vuruş konusundaki şansınız, zekanız, delici güç şansınız ve büyü hızınız olmalıdır.

Ninja karakterlerine karşı efsununuzda ise yine aynı şekilde yarı insanlara karşı artı bir güç, kritik vuruş ihtimali artışı, zeka ve delici güç şansı kullanılmalıdır. Sura karakterlerine karşı ise yarı insanlara karşı güç, zeka, delici özellikler ve kritik vuruş artırma şansı efsunlarını değerlendirmeniz savaşlarda çok daha az hasar almanızı sağlayacaktır.

           Metin2 Sura Efsunları




[caption id="attachment_13453" align="alignleft" width="300"]Metin2 Sura Efsunları Metin2 Sura Efsunları[/caption]

  Sura karakterleri oynanırken silah efsunlama yöntemi olarak iki farklı türde efsun yöntemi kullanmayı tercih edebilirsiniz. İlk tercihiniz genel bir efsun türü iken ikinci tercihiniz ise Lonca savaşları için kullanacağınız efsundur. Aynı zamanda bu efsunlar dahilinde bir birebir savaş efsunu dizmek de isteyebilirsiniz. Genel anlamda ve lonca savaşları dahilinde kullanacağınız efsunlar arasında, zeka, büyü hızı efsunu, yarı insan ve kritik vuruş artırıcı efsunlar kullanmanızı öneriyorum.

Aynı zamanda bu efsunlar içerisinde canlılık, sersemletici özellik, zehirleme ya da çeviklik gibi ekstra olan güçleri tercih etmeniz de sizin isteğinize bağlı olarak gelişecek ihtimaller arasındadır. Böylece oldukça güçlü ve yenilmez bir karaktere sahip olma şansınız ortaya çıkmış olacak.
Metin2 Sürgün Efsunları

[caption id="attachment_13454" align="alignleft" width="300"]Metin2 Sürgün Efsunları Metin2 Sürgün Efsunları[/caption]

               Sürgün mağarasında kullanmak üzere seçeceğimiz ilk ve en önemli efsunumuz Şimşeğe Karşı Dayanıklılık efsunu olmalıdır. Söz konusu olan bu efsun genel anlamda sürgün mağarası içerisinde buz canavarları haricindeki tüm slotlara karşı bizlere ekstra savunma özellikleri kazandıracaktır.

Velhasıl bu buz canavarları sürgün mağarasının ilk katlarında olduğundan ve o ilk katın başında yer almasından ötürü pek de bir işe yaramamaktadırlar. Ayrıca oyuncuya kazandıracak olduğu deneyim puanı kazanımı ve item yönünden epey bir zayıf durumdadırlar. İkinci efsun seçeneğimiz ise Şeytanlara Karşı Güçlü seçimi olmalıdır. Zira sürgün mağarası içerisinde en çok işe yarayan ikinci efsun türü budur.
Metin2 Kasılmalık Efsunlar

[caption id="attachment_13457" align="alignleft" width="185"]Metin2 Kasılmalık Efsunlar Metin2 Kasılmalık Efsunlar[/caption]

               Oyun içerisinde kasılmak için kullanılacak olan efsunlar isterseniz Türkiye sunucularında isterseniz de PVP sunucularında olması fark etmeksizin seviye konusunda bir ilerleme sağlamak ve altın kazanmak adına oldukça önemli olan efsunlar arasında yer almaktadır. Zırh efsunlarınız içerisinde en yüksek can değeri sağlayacak olan efsunu seçmeniz gerekiyor. Aynı zamanda hasarı candan emen efsun seçimi de savaşlarda size en büyük yardımcılardan birisi olacaktır.

Saldırı değerleri seçimi de savaşlar esnasında sizlerin rakip oyunculara iyi bir şekilde hasar vermenizi sağlayacak olan efsun olarak bilinir. Bunların dışında büyü hızı ve yansıtma gibi efsunları da tercih etmenizi önermekteyim. Kask için ise can üretimi ve zehirleme şansı veren efsunları kullanmanız yararınıza olacaktır.
Metin2 Boss Efsunları

[caption id="attachment_13458" align="alignleft" width="147"]Metin2 Boss Efsunları Metin2 Boss Efsunları[/caption]

                Bosslar için kullanılabilecek olan zehirleme efsunu sayesinde zehirlenen üniteye delici vurma özelliğinizde artış olacağını siz de fark edeceksiniz. Daha sonrasında ise seçeceğiniz delicilik özelliği de çok büyük öneme sahiptir. Özellikle de mavi ejderhaya karşı kullanımda oldukça etkili olduğunu siz de göreceksiniz. Kritik efsunu ise gerçekleştirmiş olduğunuz vuruşların hasarını ikiye katlayacaktır.

Sersemle şansı efsununu kullandığınız takdirde ise savaştığınız rakip ünite üzerinde bir sersemleme etkisi bırakma şansına sahipsiniz. Böylece sersemlettiğiniz üniteden belirli bir süre boyunca hasar almayacaksınız. Aynı zamanda sizin o üniteye karşı yaptığınız ataklar da ekstra bir yıkım hasarına sahip olacak.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: