Cs'de Bot Atma

Cs'de Bot Atma


''Counter Strike'' oyunu piyasaya çıktığı günden beri kullanıcıların en sevdiği, oynamaktan asla bıkmadığı efsane oyunlar arasında yer almaktadır. Oyun terörist ve anti-terörist olmak üzere iki takım halinde setler üzerinden oynanır. Her set başında takımlar önceki setteki başarılarına göre kazandıkları para ile silah alırlar. Oyunun sevilen haritaları çölde geçen dust  ve dust2`dir. Genel olarak haritalar bombalama ve imha içermektedir. Çok oyunculu oyun seçeneğinin yanı sıra bilgisayara karşıda oynanabilmektedir. Bu sebeple kullanıcılar genellikle cs' de bot atma bilgisine ulaşmaya çalışmaktadır. Bu sayede oyuna bilgisayar tarafından yönlendirilen oyuncular eklenmektedir. Böylece oyun zevki çevrimdışı şekilde de yaşanabilir.

Cs' de Oyuna Nasıl Bot Eklenir?


Terörist ve terörle mücadele takımlarının birbirinden farklı noktalarda başladığı ve bu iki takımın zıt hedeflere sahip olduğu oyundur. Setlerde hedefler karşı takımı tamamen öldürmek ya da görevi yerine getirmektir. Her takım kendi takım arkadaşlarıyla beraber önceden haritada belirlenmiş noktalarda oyuna başlarlar. Arkadaşlarımızla ya da tek başımıza oynarken oyuna bilgisayar tarafından oyuncu eklemek istersek cs'de bot atma nasıl yapılır gelin birlikte bakalım.

  • İlk olarak oyuna giriş yapmalısınız.

  • Oyunun ana menüsünde yer alan ''New Game'' seçeneğine tıklayınız.

  • Açılan ekrandan oyunu oynamak isteğiniz map seçimini yapınız.

  • Map seçimi sonrası start butonu ile oyuna girin.

  • Takım ve karakter seçimi yaptıktan sonra oyun başlayacaktır.

  • Oyun başladığında klavyede yer alan ''H' tuşuna basınız.

  • Ekranınızı solunda açılacak menüden bots seçeneğine tıklayın.

  • Menüden Add Commands yazan kısma tıklayınız ve bot eklemek isteğiniz takımı seçiniz.

  • Böylece oyuna bot eklemesini gerçekleştiriyoruz.


Bot Paketi


Bu işlemleri sırası ile yapıp cs'de bot atma işlemini başarı ile yerine getirebilmek için yüklü bir bot paketine ihtiyacınız var. Bot paketi yüklü değilse öncelikle bot paketi edinip daha sonra içeriğimiz de yer alan adımları izleyip oyununuza bot ekleyebilirsiniz. Oyun içindeki ''bot add'' seçeneği oyuna yeni bot eklemenize ''bot kill'' seçeneği ise oyuna eklediğiniz tüm botların silinmesine neden olur. Bu komutları kullanmak için oyun ekranında iken ““tuşuna basınız ve gelen komut ekranına kullanmak istediğiniz komutu yazıp enter tuşuna basın. Alternatif olarak cs oynarken ''H' tuşuna basarak bot ekleme menüsüne ulaşabilirsiniz. Oyundaki botların hepsini maptan atmak için bot_kick yazabilir ya da botları öldürmek için bot_kill yazabilirsiniz. Oyuncu öldüğünde bot hayatta ise botu izleyebilir "E" tuşuna basarak bota geçilebilir.

''Counter Strike'' oyununda bulunan tüm bot isimleri, oyunun gelişimine katkıda bulunmuş gerçek kişilerin isimleridir. Yukarıdaki yönergeleri izleyerek cs'de bot atma nasıl yapılır konusu hakkında fikir sahibi olabilir aynı zamanda oyuna bot ekleyebilirsiniz. Bot atmak için aktif bir bot paketine ihtiyacınız vardır aksi takdirde bot paketi kurup, adımları izleyerek bot eklemesi yapmanız gerekmektedir. Belirtilen kısa yolları kullanarak oyuna eklenen botların birkaçını ya da hepsini oyundan silme şansına sahipsiniz.
Previous Post
Next Post

post written by:

13 yorum:

  1. Uzun zamandır aradığım bir konu idi. Çok faydalı bir yazı olmuş. Tebrik ederim. Ayrıca çok güzel bir site farklı konuları da sürekli takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ömer yapıcı17 Ocak 2021 04:54

    Botsuz CS oynanmıyor gerçekten, güzel olmuş ellerine sağlık sıkıntı olmadan botları atabiliyoruz tekrardan teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Oyunda ilerlemek icin botlara ihtiyac oluyor cok isime yarayacak tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Didem Özkan17 Ocak 2021 05:03

    Güzel bir site her türde konu paylaşılıyor emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Abdurrahman Damar17 Ocak 2021 05:04

    Bende Bunu arıyordum ve buldum sizin sayenizde öğrendim Allah razı olsun kolay gelsin dostlarim Allah bol kazançlar elde ettirsin

    YanıtlaSil
  6. Canter hala oynadigimiz oyunlardan birtanesi gencligimizde azmi bot attık ölümsuzluk aldik canter icin verdiginiz bilgiler genclerin isine yarayacaktir.

    YanıtlaSil
  7. hala oynadığım oyunlardan birtanesi

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten harika bir yazı olmuş teşekkür ediyorum ya

    YanıtlaSil
  9. Harikaa bir yazı ya teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  10. Yazıyı beğendim teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  11. Cüneyt ertaş17 Ocak 2021 05:29

    Csde bot atma anlatan mükemmel site süper tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  12. Csyi botsuz oynayan yoktur herhalde. Cok isime yaradi kardesim cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  13. Counter Strike hakkında güzel bir yazı olmuş. Ben okurjen çok beğendim. Emeğinize sağlık 👍

    YanıtlaSil