Cs Go Kodları 2021

CS GO Kodları 2021


Counter-Strike: Global Offensive Valve ve hidden path entertainment tarafından geliştirilmiş bir çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur kısaca cs go olarak da bilinir. 2012 yılının ağustos ayında Windows, MacOS, Xbox 360 ve PlayStation 3 için Counter Strike serisinin 4. oyunu olarak piyasaya sunuldu. 2014 yılında Linux sürümü piyasaya çıktı. Oynanış temel olarak Terörist takımının rehineleri savunması veya haritadaki belirli bölgelere bomba düzenekleri kurup patlayana kadar savunmasını ve Anti Terörist takımının ise rehineleri güvenli bölgelere ulaştırarak kurtarması ve bombaları imha ederek patlamasını önlemesini içeriyor. Ayrıca silah yarışı veya ölüm maçı gibi oyun modları da barındıran oyuna parkur gibi çeşitli modlar da eklemek mümkün. Cs Go Kodları 2021 yazımızda ele aldığımız konu ise bu oyunun oynanış deneyini geliştirmek ve performans artışı sağlayabilmek adına kullanılan bazı kodları ele alacağız.

CS GO Kan Silme Kodu 2021:


Bilindiği üzere cs go oyununda daha akıcı bir oynayış daha fazla düşman vurabilmek için en önemli etkenlerden biridir aynı zamanda çevredeki lekeler rakip oyuncuları görmeyi de olağandan daha zor bir hale getirebilir. Kan lekelerini düzenli olarak temizlemek hem görüşünüz hem oyun akıcılığı açısından oldukça etkilidir yani kill sayınızı doğrudan olumlu etkileyecektir bir sonraki cümlede yazdığımı dikkatlice uygularsanız siz de aynı e spor oyuncuları gibi kanları tek tuş ile kolayca temizleyebilirsiniz. bind "shift" "+speed; r_cleardecals" bu kodu konsola yazdığınızda sadece shift tuşu ile bütün kanları temizleyip daha başarılı bir oynanış elde edebileceksiniz.

CS GO Bunny Kodu 2021:


Yavaş yürümek bazen can sıkıcı olabiliyor yürürken vurulmak da öyle ama merak etmeyin CS GO Kodları 2021 yazımız sizinle. Bu seferki kodumuz adından da anlaşılacağı üzere tavşan kadar hızlı olmamıza ve buru zıplayarak yapmamıza yarıyor böylece vurulmamız zorlaşıyor ve çok daha hızlı hareket edebiliyoruz.

  1. Öncelikle (é) tuşu ile konsolu açıyoruz.

  2. Kodları sunucuda kullanabilmek için “sv_cheats 1” yazıyorsunuz.

  3. Kodları sunucunuzda aktif ettiniz. Şimdi “sv_autobunnyhopping 1” yazın. Yazıp entera bastıktan sonra konsolu kapatabilirsiniz.

  4. Eğer kod çalışmıyorsa konsolu yeniden açıp “sv_restart 1” yazın. Daha sonra bunny kodu tekrar yazdığınızda çalışacaktır.


CS GO Crosshair Kodları 2021:


Oynanışın olmazlarından biri kesinlikle crosshairdir. Tabi crosshair in nasıl gözükmesi gerektiği tamamen size ve sizin oynayışınıza bağlı ve oldukça çeşitli ayarları mevcut. Ama tabii ki bütün bu kafa karıştırıcı ayarların tümünü deneme yanılma ile yaparak zaman kaybetmenize hiç gerek yok. İşte sizler için CS GO Kodları 2021 başlığı altında derlediğimiz bazı konsol kodları;

  • "cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairgap -2; cl_crosshairsize 2.2; cl_crosshaircolor 4" (küçük ve mavi)

  • "cl_crosshairalpha 200; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshaircolor_b 50; cl_crosshaircolor_r 50; cl_crosshaircolor_g 250; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap 0; cl_crosshairsize 3; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0.5; cl_crosshair_drawoutline 0;" (varsayılana yakındır)

  • "cl_crosshairalpha 200; cl_crosshaircolor 5; cl_crosshaircolor_b 129; cl_crosshaircolor_r 250; cl_crosshaircolor_g 50; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -1; cl_crosshairsize 3; cl_crosshairstyle 4;" (pembe)

  • "cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 1; cl_crosshairgap -2; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 5; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 1; cl_crosshaircolor_r 255; cl_crosshaircolor_g 255; cl_crosshaircolor_b 165" (küçük ve sarı)

  • "cl_crosshaircolor 3; cl_fixedcrosshairgap -2.5; cl_crosshairstyle 1; hud_showtargetid 1;" (parlak mavi)


CS GO Fps Kodu 2021:

CS GO Kodları 2021 yazımızdaki en kullanışlılarından biri olan bu kod sayesinde oyun deneyimimizle ilgili fps sayısı gibi birçok önemli bilgiyi oyunumuzu oynarken kolayca takip edebileceğiz. Bu kod sayesinde yaptığınız ayarların etkilerini veya bir problem yaşayıp yaşamadığınızı kolayca öğrenebileceksiniz.

  1. Konsolu açın.

  2. “+graph” veya “cl_showfps 1” komutlarından birini konsola girin. (+graph tüm değerleri gösterir)

  3. Bu göstergeleri kapatmak için “-graph” ve “cl_showfps 0” komutlarını kullanabilirsiniz.


CS GO (No Recoil)Sekmeme Kodları 2021:

CS GO oynarken eminim hepimiz e spor oyuncuları gibi spray yaparak arkadaşlarımızı şaşırtmak isteriz. Şimdi sizlerle CS GO Kodları 2021 yazımız altında paylaşacağım bu kod sayesinde siz de en isabetli atışları yapmaya başlayacaksınız. Ancak hilelere fazla alışmayın aksi takdirde rekabetçi maçlarda zor anlar yaşayabilirsiniz.

  1.  Her zamanki gibi önce konsolumuzu açıp eğer aktifleştirmediysek "sv_cheats 1" komutu ile hileleri aktifleştirelim.

  2. ardından bu komutları uygulayın;

  3. “weapon_accuracy_nospread 1”

  4. “weapon_debug_spread_gap 1”

  5. “weapon_recoil_cooldown 0”

  6. “weapon_recoil_decay1_exp 99999”

  7. “weapon_recoil_decay2_exp 99999”

  8. “weapon_recoil_decay2_lin 99999”

  9. “weapon_recoil_scale 0”

  10. “weapon_recoil_suppression_shots 500”


CS GO Kodları 2021 adı altında verdiğimiz bu kodlar sayesinde mermileriniz dağılıp sekmeden bir noktaya çok isabetli atışlar yapabiliyor olacaksınız. Şüphesiz cs go sekmeme (no recoil) kodu en eğlenceli kodlardan biridir. Kodlar ile daha eğlenceli ve akıcı hale gelen oyun deneyiminizi çok daha iyileştirmenize yardımcı olacak müziklere de buradan ulaşabilirsiniz.
CS GO Uçma Kodu 2021:

CS GO uçma kodu şüphesiz bütün counter strike oyunlarında çok sevilen ve kullanılan bir kod olmuştur CS GO Kodları 2021 yazımızı beğendiyseniz sizlere bu kodu vermeden önce buradan sadece 5 saniyenizi ayırıp buradan bizi takip ederek bütün güncel yazı ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Şimdi gelin cs go uçma kodu nasıl kullanılır öğrenelim.

  1. İlk başta é tuşu ile konsolumuzu açalım açılmıyorsa ayarlarda geliştirici konsolunu etkinleştir diyelim.

  2. Öncelikle konsola ''sv_cheats 1'' yazıp hileleri aktif edeceğiz.

  3. Üçüncü ve son adım olarak ''noclip'' kodunu yazarak uçma hilesini aktifleştiriyoruz.


Artık uçabilirsiniz.
CS GO Parlaklık Kodu 201:


  1. Öncelikle konsolu açıp mat_monitorgamma_tv_enabled “1” kodunu girelim.

  2. Ardından mat_monitorgamma “1.6” kodunu da girdiğimizde ayarlamayı başarıyla yapmış oluyoruz.


Ucuz Steam oyunlarımızı güvenle almak için CS GO Kodları 2021 yazımızı okuduktan sonra buraya gidebilirsiniz.
CS GO Sınırsız Mermi Kodu 2021:

Bitmeyen şarjörler sayesinde en normal silahları bile adete m249 gibi kullanmak mümkün. Nasıl mı, gelin CS GO Kodları 2021 sayesinde bunun nasıl yapılacağını öğrenelim.

  1. Aktifleştirmediysek ayarlardan geliştirici konsolunu açalım.

  2. é tuşu ile konsolu açalım.

  3. “sv_cheats 1” kodu ile hileleri aktif edelim.

  4. Konsola “sm_cvar sv_infinite_ammo 1” kodunu girelim.

  5. Kapatmak isterseniz konsola “sm_cvar sv_infinite_ammo 0” yazabilirsiniz.


CS GO Restart Kodu 2021:

Oyunu istediğiniz zaman yeniden başlatabilmek için CS GO Kodları 2021 yanınızda, aşağıdaki kodu girmeniz yeterlidir:

  • "mp_restartgame 1"


!!!!!BONUS İŞTE TÜM CSGO KODLARI 2021 !!!!!

r_drawothermodels 2 : Wallhack açar.

r_drawothermodels 1 : Wallhack kapatır.

mp_limitteams 0 : Takım limitleri kalkar.

mp_freezetime 0 : Bekleme süresini kaldırır.

give weapon_[silah ismi] : İstediğiniz silahı size verir.

god : Sonsuz can verir.

Botlar İçin CS GO Kodları 2021;

bot_add_t : Terörist takımına bot ekler

bot_add_ct : Counter-teröristlere bot ekler

bot_kick : Tüm botları oyundan atar.

bot_kill : Botları öldürür.

Hepinize iyi oyunlar dileriz hesap ihtiyaçlarınız için mağazamıza göz atmayı unutmayın. Sağlıcakla kalın.

 

 

 

 

 

 

 
Previous Post
Next Post

post written by:

13 yorum:

  1. Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler, bazen bu kodlar çok işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlarla zaman geçirmek adına indirmiştim bu oyunu şimdi bol bol oynuyoruz oyunu nasıl daha eğlenceli hale getiririm diye araştırmaya başladım bu site karşıma çıktı şimdi kodların hepsini denedim hepsi çalışıyor blogunuzdaki tüm yazılar gerçekten çok faydalı böyle güzel paylaşımlarda bulunuduğunuz için çok sağolun

    YanıtlaSil
  3. Güngör Öz19 Ocak 2021 10:09

    Yılların csgo oyuncusu olarak yazıyorum, kodlamalar çok işime yaradı paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
    Saygı ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Severek oynadığım oyunlardan bir tanesi bu kodlar gerçekten işe yarayan kodlar. Sitenin sattığı oyunları da ürettiği içerikleri de çok beğenmekteyim az önce Minecraft Premium aldım oynamaya başladım hem çok zevkli hem de indirimden faydalanarak çok ucuza aldım sizin de almanızı tavsiye ederim. Yakın zaman da diğer indirimlerden de faydalanarak farklı oyunlar almak istiyorum ucuz olmasına rağmen en kaliteli sitelerden bir tanesi.

    YanıtlaSil
  5. Cs go oynamadım ama arkadaşlarımın tavsiyesi ile başlamayı düşünüyorum grafikler itemler çok iyi olduğunu duydum fakat bazı buglar varmış onlar kafamı karıştırmıyor değil tabi ki olacak diyenler olacak haklılar da sonuçta okadar emek veriliyor zaman harcanıyor geliştirilmesi için emeklerinin karşılığını aldıklarını düşünüyorum almasalae bugün en çok oynanan oyunlar listesinde yer almazlar uzun lafın kısası yakın zamanda başlamayı düşünüyorum edindiğim bilgiler doğrultusunda bilgisayarıma indirdim bile yorumlarımı ilerleyen zamanlarda paylasicam sizlerle şimdiden teşekkürler oyunun geliştiricilerine :)

    YanıtlaSil
  6. Zamanında counter strike vardı. Her over game olduğunda heyecanla tekrar oynardık. Fakat şimdi counter strike içinde türlü türlü hileler türedi. Belki kolaylıkları da oldu.

    YanıtlaSil
  7. Herkesin bağımlısı olduğu bu oyuna, ben bir türlü alışamadım. Eski cs tadını alamıyorum. İnternetcafeye gidip, arkadaşlarla saatlerce oynadığımız o eski cs tadını özledim. Cs go ya ısınmak için çok uğraştım. Deliler gibi oynamak istiyorum. Ama ne eksik bir türlü çözemedim. Oyun kötü oyun değil. Bunca insan boşunaıynamıyor bu oyunu elbet. Ama ben eski cs gibi o ruhun olmasını isterdim. Umarım bir gün cs go ya bende bağlanırım.

    YanıtlaSil
  8. Bana gore polis oyunlarinin en kalitesi bu oyun. Ben pek fazla oyun oynayan birisi degilim ancak bu oyunu her aksam oynuyorum. Grafikler tam HD kalitesinde, oyunun zar ve kolay modlari var ama tabiki de kolay modlarla oynanan oyunlarda pek zevk almak kolay degil. Kodlarla oyunu kolaylastirmayi ben ypmiyorum ama yapanlara da saygi duyarim.

    YanıtlaSil
  9. Çocukluğumuzun oyunu Counter Strike 1.6'dan sonra bu oyuna geçmek çok zor oldu benim için. Okula gideceğim sabahlar dahi bir saat önceden uyanıp, bir saat oynayıp daha sonrasında okula gidiyordum. Şimdi işi gücü bir kenara bırakıp hala oynamaya ve zaman ayırmaya çalışıyoruz. Eski günleri hatırlatıyor ve aynı keyfi veriyor.

    YanıtlaSil
  10. Sevdiğimiz ve arkadaşlarımızla en çok vakit geçirdiğimiz oyun cs go, kodlar çok işime yaradı. İyi bir cs go oyuncusu olmak için güzel fırsat. Bu fırsatı bizle paylaştığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. great tutorial, will try it

    YanıtlaSil
  12. Cengiz AŞIKOĞLU24 Ocak 2021 09:26

    CS GO oyununun adını duyunca bile heyecanlanan bir tek ben değilimdir herhalde. Zamanın da internet cafeler de CS GO oynarken hesap ödetmesine felan oynardık. Yenilen takım yenen takımın cafe ücretini öderdi. Yemeğine oynardık kolasına oynardık. O günler harika ve güzel günlerdi. Geliştikce daha da güzel bir oyun haline geldi CS GO.

    YanıtlaSil
  13. uzun zamandır cs go oynuyorum ve oyundan çok mennunum kodlarınıda bugün keşfettim. bazı işe yarar kodlarla daha seri oynamak artık biizm elimizde. oyunun basit grafik arayüzü her yaşa hitap ediyor olması global pazarda farklı oyuncularla bizlerle mücadele etme imkanı veriyor olması gerçekten muhteşem. farklı takımlar, farklı stratejiler gerçekten işin ehli oyuncularla bu oyunu pekiştirerek öğrenmek gerçekten güzel. gamexl net sitesine oyuna katkıları için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil